Student - jeg?

 

Illustrasjonsfoto. Tid for studentrekruttering


Følgende innlegg ble lagt ut på FiH's nettsider 29.februar.
---

Vi skriver 29.februar. Vi er inne i en tid hvor søknader registres på Samordna opptak. I de nærmeste ukene får vi en indikasjon på hvor mange som har tenkt seg til Fjellhaug Internasjonale Høgskole til høsten.

Hva har DU tenkt å gjøre med det? Burde du søke selv? Eller kanskje du alt er student hos oss? Eller kanskje du er en av mange gode ambassadører som kan gi andre et realt skulderklapp? Et kraftig skulderklapp eller en sterk tilskyndelse til å studere på Fjellhaug?

Hva har vi å tilby?

Jeg snakket med en gruppe av våre førsteårsstudenter i dag. De kan etter et drøyt halvår her hos oss fortelle om gode opplevelser. De opplever at Fjellhaug har et godt miljø, trivelige medstudenter, dyktige lærere, spennende studier, og at dette er et sted hvor de vokser i både troen og i kunnskap. Jeg tror de har rett! Jeg velger å høre på disse og mange andre som går her akkurat nå, og ikke på enkeltpersoner som kanskje gikk her for noen år siden og som kanskje hadde blandede følelser. Gamle fordommer må justeres av sann informasjon og oppdatert virkelighetsorientering! Fjellhaug er i dag et spennende studiested hvor det yrer og syder av liv– midt i hjertet av landets hovedstad!

Vi tilbyr kvalitetsstudier i musikk, kristendom, religion, livssyn, teologi og misjon. Offentlige statistikker viser at Fjellhaug-studenter oppnår gode resultater. Dette skyldes både at studentene selv er dyktige og at de får god undervisning og tett og god oppfølging av en svært kompetent og omsorgsfull lærerstab. Studiekvalitetsundersøkelsen viser da også stor studenttilfredshet.

Vi forbereder deg til oppgaver som leder og premissleverandør for morgendagens samfunn. Enkelte studiesteder tilbyr hippe og kule “How-to-studier”. Hos oss satser vi heller på solid innhold! Det er det som holder i lengden. Folk flest er nemlig trøtte av fiffe ideer. De spør etter mening og innhold. Det får de her hos oss! Vi gir hjelp til å forstå både Bibelen og samtiden. Det hjelper ikke å lære lettvinte teknikker om å formidle kristen tro om en ikke kjenner innholdet i det som skal formidles skikkelig! En må grave i dybden! Vi gir hjelp til å krysse grenser med evangeliet og til å møte alle folk og kulturer! Vi utdanner ikke døgnfluer!

I tillegg til ovenfornevnte studier, har vi også godt håp om å få på plass en godkjenning av et spennende bachelorstudium (og årsstudium) i RLE med oppstart i høst! I tillegg vil vi i høst også for første gang ta opp studenter ved vår nye avdeling i København!

Les ellers hva som står om oss på nettsidene våre. Det er sant alt sammen!
- Fremtidsrettede og relevante studier for misjon, kirke, skole og samfunn
- FiH – et fellesskap for menneskelig, faglig og åndelig vekst og utvikling
- FiH gir kompetanse på tro, livssyn og etikk
- FiH – et møtested for tro, tanke og tjeneste
- FiH – i hjertet av Oslo – en fantastisk by hvor bare en liten busstur skiller skog og mark fra det hippe og urbane
- En utdannelse fra FiH kan integreres i en lærerutdannelse og som frie studier i andre bachelorgrader
- FiH – et profesjonelt og åpent fagmiljø
- Ved FiH vil vi være lyttende, tydelige og offensive

Mye mer kunne vært sagt, om turer, samtaler, fellesskap…! Men kom heller og se selv!

Følg med på våre nettsider som gir informasjon og veiledning om de studier som er lagt ut på Samordna opptak og andre studier hos oss med lokalt opptak.

Vil du være med å rekruttere nye studenter til Fjellhaug? Eller burde du bli student selv? Som det sies i Trøndelag: “Koffer itj”?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

I disse valgkamptider

Ein farfar i livet...

Farvel med en god kollega - Karsten Valen