Den lille vevre Sharia-jenta!

 På nettstedet Verdidebatt.no har enkelte reagert negativt på at vi har fått en ny statsråd med muslimsk bakgrunn. Det er liksom ikke grenser for hva den sympatiske lille vevre skapningen fra Rogaland nå vil makte å stelle i stand av ubehageligheter i landet vårt. Hun vil bl.a.innføre Sharia-lovgivning, hevdes det. Etter å ha lest meg "varm" på dette "sprøytet", postet jeg nedenforstående innlegg.


---

Hadia Tajik vekker oppmerksomhet. Det er ikke så rart. Men hvorfor?

At vi får vår første statsråd med muslimsk bakgrunn bør vel ikke være så oppsiktsvekkende? Sammensetningen av politikere i styre og stell vil vel på mange måter avspeile befolkningens sammensetning. Men er dette så nytt? Blant statsråder og politikere har vi nok opp igjennom årene hatt både jøder og hedninger, marxister, sosialister, nazister, kapitalister, lavkirkelige, høykirkelige, katolikker, pinsevenner, lutheranere, frelsesarmeoffiserer, humanetikere, og haugevis av folk som har vært “troende til litt av hvert”. Visste noen at vi har en statsminister som har gått på den antroposofiske Steiner-skolen?

Med dette bakteppe er det vel ikke det minste rart at vi får en statsråd som er muslim?

Hadia Tajik vekker oppmerksomhet. For meg er det IKKE fordi hun er muslim, men fordi hun er en sympatisk, hardtarbeidende og dyktig politiker. Det må selv vi som ikke stemmer Arbeiderpartiet innrømme.

Vil den lille vevre politikeren fra Rogaland innføre Sharia? Noe så dumt!

Hun hadde foreldre som sendte henne til en av Norsk Luthersk Misjonssambands barnehager da hun var liten. Kanskje hun har plukket opp litt Sharia-tendenser der?

Kommentarer

  1. Noen folk må bare settes på plass, og foreløbig har ikke Tajik markert seg som ei av dem :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

I disse valgkamptider

Ein farfar i livet...

Farvel med en god kollega - Karsten Valen